Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Nikon COOLPIX P310 digitális fényképezőgép

29 990 Ft

Nikon COOLPIX P310 digitális fényképezőgép

Vegye komolyan a dolgot a nagyszerű a COOLPIX P310-zel.

A nagy fényerejű f/1,8 objektív pengeéles képeket készít, és a nagy érzékenységű, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő bármilyen fényben kiváló eredményt nyújt. A Nikon második generációs objektív eltolásos rázkódáscsökkentő technológiája éles felvételeket és stabil képet eredményez a nagy VGA LCD-képernyőn.

A kézi móddal kibontakoztathatja kreativitását, a funkciógombbal pedig azonnal elérheti kedvenc beállításait. Ha videózni szeretne, a külön videofelvétel gombnak köszönhetően egyetlen érintéssel elérhető a teljes HD (1080p) beállítás.

COOLPIX P310 – Lenyűgöző előadó.

 • Nagy fényerejű NIKKOR 4,2x optikai zoom objektív gyors, f/1,8 rekesszel (24–100 mm) és rendkívül nagy látószögű átfogással. Kivételesen pontos, éles, nagy felbontású és nagy kontrasztú képeket készít.
 • Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő: minden képpontja több fényt kap, az érzékelő az EXPEED processzorral együttműködve bármilyen megvilágítás esetén tiszta képeket készít.
 • Fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentés (VR): A Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszere valós időben csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, és lehetővé teszi, hogy a fotós akár négy lépésközzel hosszabb záridőt alkalmazzon.
 • Teljes HD (1080p) videofelvétel sztereó hanggal: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen elindíthatja a felvételt.
 • 7,6 cm-es, 921 000 képpontos LCD-kijelző: akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, a nagyméretű, tükröződésgátló bevonattal rendelkező LCD-kijelző mindig nagy kontrasztot és tiszta megtekinthetőséget biztosít.
 • Fejlett videofunkciók: felvétel közben használhatja az optikai zoomot és az automatikus élességállítást, valamint lassított és gyorsított (legfeljebb 120 kép/mp) felvételre is képes. A beépített HDMI csatlakozó lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet közvetlenül HDTV-hez csatlakoztassa.
 • Testreszabható funkciógomb (Fn): ugorja át a menü szintjeit, és rendeljen hozzá gyorsabb hozzáférést a kedvenc beállításához.
 • Automatikus HDR mód: meggyőzően részletes tónusú képeket rögzít minden helyzetben, amikor HDR módban fényképez. A gép két felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.
 • Egyszerű panoráma 360°/ 180°: függőleges vagy vízszintes pánozással drámai panorámaképeket készíthet.
 • 3D fényképezés mód: 3D képet készíthet bármilyen mozdulatlan témáról, amely 3D-funkcióval rendelkező televízión és számítógépen visszajátszható. A fényképezőgép két, különböző pozícióból rögzített képet ötvöz; a második felvételt a gép automatikusan készíti el, amikor úgy érzékeli, hogy ön megfelelő pozícióban van.
 • Módválasztó tárcsa kézi expozíciós módokkal (P/S/A/M) és felhasználói móddal, amelyben azonnal előhívhatja a kedvelt fényképezőgép-beállításokat.
 • Nagy sebességű sorozatfelvétel: legfeljebb öt teljes felbontású képet készíthet 6 kp/mp sebességgel, vagy legfeljebb 30 teljes felbontású képet 1 kép/mp sebességgel.
 • Gyors és pontos AF: amikor összetett témát fényképez, használhatja a kézi élességállítást a 99 pontos automatikus élességállítási rendszerrel, így különösen éles képet készíthet.
 • Témakövető AF: akkor is éles felvételeket készíthet, ha mozgó témát választott. A témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.
 • Vezeték nélküli átvitel: kompatibilis az X2 (vagy újabb) Eye-Fi kártyákkal. Másolja digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül telefonjára vagy számítógépére, majd csatlakozzon az internethez, hogy élvezhesse a Nikon fényképmegosztó szolgáltatása, a my Picturetown által kínált előnyöket.
 • Retusálás menü: egy sor beépített szűrőeffektussal javíthatja képei minőségét. A kínált effektusok között található a kiválasztott szín funkció, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott területhez színt ad hozzá; valamint a csillogás effektus, amely csillagfény-hatást varázsol a fényes tárgyakra.
 • EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere a következőket biztosítja: gyors működés, továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Leírás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosár
  Kosár üresVásárlás