Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

1.

 A Szolgáltató bizonyos kedvezményes időszakokban a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen ,ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítás összegét el nem érő tartalmazó kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerül. A fenti kedvezményes időszakon kívüli szállítási díjakról weboldalunkon tájékozódhat.

2.

 Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a felek eltérő megállapodásának hiányában a Szolgáltató a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb 10 napon belül köteles a vevő rendelkezésére bocsátani a dolgot. A Szolgáltató késedelme esetén az Ügyfél jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít az Ügyfél jogosult a szerződéstől elállni. Amennyiben a szerződést a Felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva meghatározott teljesítési időpontban – és nem máskor –kellett volna teljesíteni, akkor az Ügyfél póthatáridő tűzése nélkül jogosult a Szerződéstől elállni. Ügyfél tehát kifejezetten tudomásul veszi, hogy amennyiben a Felek várható határidőben állapodtak meg és a Szolgáltató nem teljesít, akkor jogosult elállni a Szerződéstől.

3.

Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről az  weboldalon tájékozódhat. ( Bővebb információ a Szállítási és Fizetési módok menüpontban található az információ menüpont alatt.)

4.

Számla

Szolgáltató az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően számlát állít ki, melyet elektronikus úton a megrendelését követően a vásárlás során megadott elektronikus levelezési címre küldünk el,más igény esetén ettől eltérő elektronikus levelezési címre is tudjuk küldeni, továbbá lehetőség van papír alapú számla igénylésére is  melyet teljesítéskor a  termékhez mellékelünk.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás