Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Technics EAH-F70N

59 900 Ft

Vezeték nélküli zeneélvezet energikus, valósághű élménnyel és térhangzással
40 mm-es sugárzó és újonnan kifejlesztett membrán

A membrán egy újonnan kifejlesztett kompozit filmréteget tartalmaz, ennek eredményeként mélyből feltörő erőteljes basszus szólal meg és térhangzás születik, amivel egyenesen a koncertterem kellős közepén érzi magát a zenehallgató. Ezen tulajdonságok maximális kihasználása érdekében a membrán kialakítására kiemelt figyelmet fordítottak.

Precíz légáramlás-szabályozó kialakítás

Optimálisan tereli a fejhallgatóban a léghullámokat. A gondosan megtervezett két nyílás és az eredeti szerkezet pontosan meghatározza a levegő útját, hogy a sugárzó széles tartományban legyen képes tisztán megszólaltatni a különböző frekvenciákat.

Nagy felbontással egyenértékű* hangminőség vezeték nélküli kivitelben

A fejhallgatók támogatják az LDAC™, Qualcomm® és apt-X™ HD technológiákat, amelyekkel vezeték nélkül is kiváló frekvenciaátvitelt és nagy felbontást érnek el, hogy pontos, valósághű és a nagy felbontással egyenértékű*1 hangzást szólaltathassanak meg.

* Bluetooth® csatlakozással az LDAC akár 96 kHz/24 bites felbontást is támogat, az apt-X HD pedig akár 48 kHz/24 bites felbontást is támogat (nagy felbontású frekvenciaátvitel vezetékes csatlakozásnál)

Zajcsillapítás többfajta környezetben

Hibrid aktív zajcsillapítás – 3 üzemmód

A hibrid zajcsillapítási rendszer két különböző rendszert egyesít a kimagasló zajcsillapítási teljesítmény eléréséhez. A három fokozatú üzemmódválasztóval a felhasználási környezetnek megfelelő zajcsillapítást lehet kiválasztani.

Okos, felhasználóbarát működés
Testszenzor

A fejen lévő fejhallgató levétele után automatikusan leáll a zene. Amikor a fejhallgató ismét felkerül a fejre, a zene automatikusan folytatódik a kényelmes és felhasználóbarát működés érdekében.

Környezeti hangfokozó

Ezzel a funkcióval a külső borítás megérintésével a háttérből érkező hangokat erősítheti fel, például jobban hallhatja egy vonaton vagy egy reptéren a bemondó hangját anélkül, hogy le kéne vennie a fejéről a fejhallgatót.

Hangsegéd aktiválása

Ez a funkció például az iPhoneban működő Siri hangsegédet aktiválja. Beszéddel vezérelheti egy telefonszám hívását, streamelő szolgáltatáson indíthat el zenéket*, időjárás előrejelzést vagy navigációt kérhet.

Stílusos kialakítás, kényelmes viselet
3D gömbcsuklós kialakítás

A gömbcsukló háromdimenziós elmozdulást biztosít a fülkagylónak, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülre. A kagyló párnája puha, könnyen alakítható poliuretán szivacsból készült.

Kiváló minőségű anyagok

A külső felületek alumíniumból készültek.

Forgatható és összehajtható szerkezet

A forgatható és összehajtható szerkezet megkönnyíti a fejhallgató tárolását és szállítását.

3D fülpárna

A fülpárnák ergonomikus kialakításúak és a felhasznált, könnyen alakítható poliuretán szivaccsal pontosan illeszkednek a fülhöz. A fülpárnák extra kényelmes viseletet és megnövelt hangszigetelést biztosítanak.

 

Az akció a képen látható termékre vonatkozik, kiváló állapotú használt termék.

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

További információk

Tömeg 1 kg

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás