Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Sony WH-XB700 bluetooth fejhallgató

18 500 Ft

Sony WH-XB700


Leírás:

EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért

A Sony EXTRA BASS™ termékcsaládjának tagjaként a WH-XB700 fejhallgató kiemeli az összes mély frekvenciát a kivételes basszus érdekében, mégis megőrzi az énekhang érthetőségét, így minden zeneszámot dübörgő ritmushullámokkal dob fel.

NFC és Bluetooth® az azonnali csatlakozáshoz

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC ? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Nagy akkumulátorkapacitás a zavartalan zenehallgatásért

Egy nagyjából 4 órás töltés egész napra elegendő töltést ad: kb. 30 órányi lejátszási időt, így nyugodtan hallgathatja a zeneszámokat folyamatosan egymás után.
Bluetooth-kapcsolat esetén az akkumulátorkapacitás elegendő akár 30 órányi zenelejátszásra (kikapcsolt DSEE mellett, AAC kodekkel), akár 30 órányi kommunikációra vagy 300 órányi készenlétre. Ne feledje azonban, hogy a használat maximális időtartamára hatással lehetnek a használati körülményei és a kodek.

Gyorstöltés – ha sürgeti az idő

Ha a fejhallgató lemerülőben van, egy 10 perces gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt is adhat. Ideális megoldás, ha állandóan ide-oda rohan.

Letisztult formaterv, hosszú távú kényelem

Bármilyen is a stílusa, a WH-XB700 fejhallgató egyszerű, letisztult, kifinomult formaterve és a basszus burkolatának egy színű, élénk díszítése tökéletes találkozás. Puha, párnázott hangsugárzóegységei hosszú távon is kényelmesek, billenthető kialakításuk pedig ideálissá teszi őket kedvenc albumai folyamatos hallgatásához is.

A kihangosított hívásokhoz beépített mikrofon

Könnyen beszélhet akár zenehallgatás közben is – elég megnyomnia a fejhallgató többfunkciós gombját (a középsőt a háromból), és a beépített mikrofon segítségével kihangosításos hívásokat fogadhat megfelelő okostelefonok esetében. Könnyedén válthat a zeneszámok és a hívások között, nem kell levennie a fejhallgatót sem.

Szabja testre a hangzást

Állítsa be a tökéletes hangzást minden zeneszámhoz. Az innovatív Sony Headphones Connect alkalmazással beállíthatja a basszus szintjét, és választhat a klub, a koncertterem, az aréna és a kültéri stílusú hangzást adó előbeállítások közül.

Legyen felkészültebb a hangutasításos segéddel

Tegye hatékonyabbá a napját; használja okostelefonjának hangutasításos segédfunkcióját a fejhallgató beépített mikrofonján keresztül. Szórakozhat, beszélgethet az ismerőseivel, tájékozódhat, zenét hallgathat, értesítéseket kaphat, emlékeztetőket állíthat be stb.

Tulajdonságok:
 • Adatátvitel:    Vezeték nélküli
 • Csatlakozás:    Bluetooth
 • Min. frekvencia:    20 Hz
 • Max. frekvencia:    20000 Hz
 • Érzékenység:    103 dB
 • Névleges impedancia:    37 Ohm
 • Mikrofon:    Van
 • Hangerőszabályzó:    Van
 • Tömeg:    208 g


Tartozékok: töltőkábel

A képen látható termék az ott látható tartozékokkal.

 

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosár
  Kosár üresVásárlás