Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Sony WH-H900N Hear on 2

32 990 Ft

Sony WH-H900N

Többféle színben kapható

A h. ear on 2 Wireless NC termék többféle egyedi színben kapható, amelyek hibátlanul illeszkednek az Ön stílusához és életviteléhez.

Kényelmes fülpárnák és összehajtható kivitel a hordozhatóság és az egyszerű viselés érdekében

A puha fülpárnáknak köszönhetően egész nap kényelmesen hallgathatja. Az összehajtható kivitelnek köszönhetően a fejhallgató könnyedén elfér a mellékelt tasakban, így mindenhová magával viheti.

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

LDAC: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC többféle adattovábbítási sebességet támogat az adott vezeték nélküli környezettől függően. Segítségével a nagy felbontású hang tartalmakat kivételes, a nagy felbontású hanghoz közeli, kivételes hangminőségben élvezheti, a maximális átviteli sebességen, 990 kb/s sebességgel történő továbbítással (ez körülbelül a háromszoros adatmennyiség a hagyományos Bluetooth® hangtartalmakhoz képest). Az LDAC továbbfejlesztett vezeték nélküli zenei élményt kínál minden zenei tartalomhoz, ahogyan azt az előadó valóban megálmodta.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX – Digitális hangzásjavító eszköz HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelebb hozva a nagy felbontású hangzás élményét. A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a DSEE HX gazdag, természetes hangzást teremt a digitális zenefájlokból.

A digitális zajszűrésnek köszönhetően arra koncentrálhat, amire igazán szeretne

A digitális zajszűrés csökkenti a különböző háttérzajokat zenehallgatás közben. A fejhallgatóba beépített két mikrofon – egy a házon kívül, egy pedig belül – a digitális zajszűrő motorral együttműködve dolgozik azon, hogy távol tartsa a nemkívánatos zajokat.

A környezeti hangok is hallhatók

Miközben a háttérben zenét hallgat, hallhatja a mindennapok fontos hangjait, például a forgalomét is.

Gyors fülelés üzemmódban cseveghet

Beszélgessen anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Ha egyik kezével letakarja a tokot, a zene azonnal elhalkul, így hallhatja a környezeti hangokat és beszélgethet.

A lejátszást egyszerűen, érintésekkel vezérelheti

Elég egyszerűen megérintenie a vezérlőpultot a jobb oldalon a leállításhoz, a lejátszáshoz, a zeneszámok közti ugráshoz, a hangerőállításhoz, illetve az okostelefon hangutasításos segédfunkciójának aktiválásához.

Finomhangolja a beállításokat telefonjáról

A Sony | Headphones Connect alkalmazás segítségével saját ízlésére formálhatja a zenei hangzást akár az előbeállítások közül választva, akár a hangszínszabályzó egyéni beállításával. Emellett előre megadott surround hangzásképet is választhat a klub, a terem, a csarnok vagy a külterek hangzásának visszaadásához.

Hallgassa tovább az akár 28 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően

Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve zenehallgatáshoz egész nap, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel akár 28 órán át hallgathat zenét vagy folytathat beszélgetéseket. Akkor sincs semmi baj, ha az akkumulátor is lemerül, egyszerűen csak csatlakoztassa a mellékelt fejhallgatókábelt.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (rövid hatótávolságú kommunikáció) és a BLUETOOTH® technológia gyorssá és egyszerűvé teszi a kapcsolódást a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a fejhallgatóhoz a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC ? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth®-on keresztül a készülékbeállításokban, és máris kezdődhet az átvitel.

Műszaki adatok

Hallgasson még több zenét még kényelmesebben, még színesebben, még egyszerűbben. A h. ear on 2 Wireless NC stúdióminőségű, nagy felbontású hangot biztosít, valamint még jobb BLUETOOTH® streamelést LDAC-vel. A digitális zajszűrés kizárja a külső világot, vagy csak azokat a hangokat engedi be, amelyeket hallani szeretne.

– Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával
– A DSEE HX képes feljavítani a tömörített zenefájlok hangminőségét akár a nagy felbontású hangzás közelébe.
– A digitális zajszűrés és a környezeti hang üzemmóddal Ön szabályozhatja, hogy mit hall
– Könnyen kezelhető, érintőszenzoros vezérlőpult
– Finomhangolja a hangzást a Sony | Headphones Connect alkalmazással

Műszaki adatok:

Típus: On-ear fejhallgató
Technológia:Vezeték nélküli
Vezetékes : Csatlakozók USB , Jack 3.5 ,Bluetooth ,NFC
Funkciók: Mikrofon Zajszűrés

 • Kimeneti ellenállás 32 Ω
 • Frekvenciaátvitel 5 – 40000 Hz
 • Működési idő 30 h
 • Hangszóró átmérője 40 mm
 • Súly 290 g

Az akció a képen látható termékre az ott látható tartozékokkal, csomagolás sérült.

 

 

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Leírás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
  0
  Kosár
  Kosár üresVásárlás