Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Sony WH-1000XM2

64 990 Ft

Fülhallgató típusa Fejhallgató
Adatátvitel Vezeték nélküli
Csatlakozás 3.5 mm Jack
Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40000 Hz
Érzékenység 103 dB
Névleges impedancia 46 Ohm
Hangerőszabályzó Van
Tömeg 275 g

 

Hallgassa amit szeretne úgy, ahogy szeretné
Nincs kavarodás, nincs bonyolult beállítás, csak kategóriaelső zajszűrés, amely kifejezetten Önnek készül.
Személyre szabott zajszűrés
A Személyes optimalizálás funkció elemzi a személyes jellemzőket, mint például a fejméretet, a szemüveget és a hajviseletet, és ennek megfelelően optimalizálja a hangzást.
 Repüléshez tervezett zajszűrés
A légköri nyomás optimalizáló ideális hangzást biztosít az utazási magasságban, így repülés közben élvezheti a kiváló zajszűrő előnyeit.

Vezeték nélküli szabadság, zajok nélkül
Töltse át a zenét és hallgassa szabadon, vezeték nélkül, zajmentesen.
Az Intelligens zenehallgatás az adaptív hangszabályozással automatikusan alkalmazkodik a tevékenységéhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás automatikusan érzékeli a tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és annak megfelelően módosítja a környezeti hangok beállítását. Egyéni igényei szerint testreszabhatja a Sony I Headphones Connect alkalmazással.
Hang testreszabása egyéni igények szerint
A SENSE ENGINE lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.
Sony I Headphones Connect Android rendszerhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkciójának használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz töltse le az androidos alkalmazást.
Sony I Headphones Connect iOS rendszerhez
Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkciójának használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz töltse le az iOS-es alkalmazást.
A Környezeti hangvezérléssel meghallja a fontos dolgokat
A Sony I Headphones Connect alkalmazással beállíthatja a környezeti hang funkciót úgy, hogy útközben is meghallja a fontos háttérhangokat.
Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal
Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Az azonnali beszélgetéshez helyezze a kezét a burkolatra a hangerő csökkentéséhez.
Virtuális surround hangzás
Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.
Hangszínszabályzó
A 2017. októberétől elérhető Sony I Headphones Connect alkalmazással testreszabható előzetes beállítások segítségével minden dalhoz megtalálhatja a tökéletes hangtónust.
Hangpozíció-vezérlés
A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.
Valóban autentikus hangzás
Hallgasson az eredeti felvételt hűen visszaadó zenét a nagy felbontású hang révén. A nagy felbontású hangra optimalizált S-Master HX csökkenti a torzítást, és lehetővé teszi a zene minden finom részletének megtapasztalását. A fejhallgatóban nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegység és folyadékkristályos polimer (LCP) membrán található az erőteljes ütemek megszólaltatásához, emellett képes a számos frekvenciasáv pontos visszaadására is 40 kHz felső határig.
Állítsa helyre tömörített fájljait
A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX – Digitális hangzásjavító eszköz HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelebb hozva a nagy felbontású hangzás élményét. A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a DSEE HX gazdag, kristálytiszta hangzást teremt a digitális zenefájlokból.
A legtökéletesebb vezeték nélküli streaming
Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.
Akku egész napra, gyorstöltés
A nagy akkumulátorkapacitás és a mindössze 10 perc töltéssel 70 percnyi lejátszást biztosító gyorstöltés gondoskodik a folyamatos zenéről.
Kéz nélküli hívásindítás dupla koppintással
A könnyű kihangosított hívással szabad folyást engedhet a beszélgetésnek. A telefon a helyén maradhat – egy dupla koppintás, és már beszélhet is.
Érintéses vezérlés
Egy koppintással vagy ujját a panelen elhúzva számot válthat, felhangosíthatja vagy lehalkíthatja az eszközt, illetve hívást indíthat vagy fogadhat.

Az akció a képen látható termékre az ott látható tartozékokkal vonatkozik.

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Leírás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás