Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Panasonic Lumix DMC-TZ56 Digitális fényképezőgép

31 990 Ft

Panasonic Lumix DMC-TZ56 Digitális fényképezőgép

20x-os optikai Zoom, 16 Megapixel

Leírás:

Önkioldó a 180°-ban billenthető monitorral
A 3,0″ méretű 460K képpontos monitor elforgatható 180 fokkal, ezért rendkívül könnyű vele az önarckép készítése.


20x-os optikai zoom 24 mm-es ultra nagylátszögű lencsével
A nagyteljesítményű 20x-os optikai zoom lencse a vékony házban a felvételek témáit egészen közel hozza, és ön szabadon készíthet vele célfotókat a sportpályán, vagy természetfotókat emberekkel és állatokkal.

Könnyű Wi-Ficsatlakozás az Ön Smartphone készülékéhez
Könnyen csatlakoztathatja fényképezőgépét a smartphone / táblagépéhez úgy, hogy beadja a gépen megjelenő QR kódot, és bekapcsolja a „Panasonic Image App” alkalmazást a smartphone-on / táblagépen a QR kód beszkennelésére. A telepítés rendkívül könnyű, és néhány másodpercig tart.
A vezeték nélküli kapcsolat a fényképezőgép és a smartphone / táblagép között számos Wi-Fi funkció kihasználását teszi lehetővé, pl. önkioldó, azonnali továbbítás, vagy a helyszín felcímkézése. Ennek a tulajdonságnak a kihasználásához ajánlatos frissíteni a „Panasonic Image App” legfrissebb verziójára.


Full-HD videófelvételek MP4 formátumban
Ez a kamera képes 1920 x 1080-as felbontású full-HD videók készítésére MP4 formátumban. Esetleg választhatja az MP4-et 30p-el (NTSC környezetben) / 25p-el (PAL környezetben) a videókészítéshez, ezeknek nagyobb a kompatibilitása a számítógépekkel. Egy erre szánt külön gombbal egy pillanat alatt indíthatja a videó felvételt a fényképezés közben, anélkül, hogy külön beállításra lenne szükség (Az érzékelő kimenete 30p (NTSC környezetben) / 25p (PAL környezetben).)

16 megapixeles nagyfelbontású MOS képfelvevő
A fényképezőgépbe beépített 16 megapixeles MOS képfelvevő nagysebességű jelkimenete és nagyfelbontású képrögzítése lehetővé teszi számos innovatív tulajdonság kihasználását . A MOS képfelvevő kiváló S/N aránya és a képalkotó rendszer zajcsökkentési mechanizmusa révén a képek és videók élessége kiváló lesz bármilyen érzékenység mellett, jó és rossz fényviszonyok között egyaránt.


POWER O.I.S. (Optikai képstabilizátor)
A POWER O.I.S. (Optikai képstabilizátor) korrekciós pontossága a lehető legkisebbre csökkenti az életlenséget még igen erős zoom használata mellett is, és az Aktív Üzemmód hatékonyan elnyomja a kéz remegésének a hatását videózás közben.

    
Sorozatfelvétel másodpercenként 10 képkocka sebességgel
A nagysebességű digitális jelkimeneti technológia lehetővé teszi, hogy mechanikus expozícióval másodpercenként 10 képkockás, nagysebességű sorozatfelvételt készítsen, valamint a vakus sorozatfelvétel is elérhető.


Meghosszabbított akkumulátor-élettartam
Kb. 350 képet (TBD) lehet felvenni egyetlen feltöltéssel az 1250 mAó kapacitásnál.

iA (Intelligens Automatikus) Üzemmód
Az iA (Intelligens Automatikus) üzemmódban a fényképezőgép elvégez mindent, az Ön feladata csak a kép megkomponálása és a pillanat elkapása. Csak nyomja meg a gombot, állítsa be a képet, és exponáljon. A képbeállítási és -javítási funkciók alkalmazásával rendkívül könnyen készítheti el csodálatos fotóit és videóit. (A hatályos iA üzemmód funkciói változnak fényképenként és videónként.)


Akkutöltés váltakozó áramú hálózatról / USB-ről
A fényképezőgép akkumulátora feltölthető az Ön választása szerint a váltakozó áramú hálózatról vagy USB-ről.

A képen látható termék,a képen látható tartozékokkal.

 

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás