Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Nikon Coolpix S6600 Digitális fényképezőgép

34 990 Ft

Nikon Coolpix S6500 Digitális fényképezőgép

 

Leírás:
Fényképezzen saját, egyedi perspektívábók a 16 megapixeles COOLPIX S6600 fényképezőgéppel! Nagy teljesítmény egyszrűen, karcsú váz, dönthető LCD-képernyő és beépített Wi-Fi funkció az intelligens eszközökön keresztül történő megosztásához.

Látványos önarcképek könnyedén, a dönthető monitor használatával. Az új ggesztusvezérlés funkció egy kézmozdulatra aktiválja a 12x zoomot, a zárkioldást és a videofelvételt, így vidám csoportképeket és teljes HD videókat készíthet. A rendkívül érzékeny CMOS-érzékelő gyenge fényben is remek képeket készít, a gyors effektus módok pedig még jobbá teszik a felvételeket.

A karcsú kialakítás jóvoltából a fényképezőgép remekül hordozható. Fejezze ki magát a COOLPIX S6600 segítségével – örökítse meg a világot a saját szemszögéből.

A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nkon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS és Android rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Googlr Inc. védjegyei.

Főbb tulajdonságok:

Dönthető LCD-monitor
Önarcképek minden eddiginél egyszerűbben. Csak hajtsa ki a 460 000 képpontos, 6,7 cm-es, dönthető Clear Color képernyőt, és keresse meg a tökéletes perspektívát.

Beépített Wi-Fi
Küldje képeit intelligens eszközére, ahonnan megoszthatja őket a közösségi webhelyeken, vagy adjon hozzájuk GPS-helyszínadatokat. Intelligens eszközét még távvezérlőként is használhatja.

Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő
A különlegesen érzékeny képérzékeelő az EXPEED C2 processzorral együttműködve tetszőleges fényviszonyok közepette – még gyenge fényben is-gyorsan működik és éles képet készít.

12x NIKKOR optikai zoom objektív
Nagy látószögű funkció (25-300 mm) és makrofényképezési lehetőség akár 2 cm-ről – hogy ön semmiről ne maradjon le és személyes közelségbe kerülhessen.

Gesztusvezérlés a zoomhoz, állóképekhez és videókhoz Találja meg a megfelelő pózt a tökéletes önarcképhez; ebben segít az önkioldó, miközben kezének mozdulataival vezérelheti a zoomot, a zárkioldást és a videofelvételt.

Teljes HD viddeók:
Örökítse meg az élet legszebb pillanatait 1080/50i minőségű videón, optikai zoommal és sztereó hanggal. A gesztusvezérléssel még szórakoztatóbb a felvétel.

Gyors effektusok mód
Közvetlenül a felvétel elkészítése után, egy gombnyomással hozzáadhat a képekhez egy speciális hatást (ilyen például a lágy portré és a tükör effektus).

30 különféle effektus
Akár 30 különböző effektussal (köztük 19 mintával) kísérletezhet, amelyek között megtalálható a játékkamera, a kereszthívás, a kiválasztott szín, a festmény és a gazdag színek effektusok is.

Célkereső AF:
A gyors és pontos automatikus élességállítás használatával a fényképezőgép automatikusan beazonosítja a témát és beállítja rá az élességet, így még mozgó témáról is tiszta, éles felvételeket készíthet.

18 motívumprogram mód:
Bízza a fényképezőgépre a munkát, amely automatikusan optimalizálja a beállításokat az ön által kiválasztott motívumprogram módban, vagy akár a teljes vezérlést ellátja az automatikus program választó funkcióval.

Elmosódáscsökkentés :
Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) kiegyenlíti a fényképez

 

Az akció a képen látható termékre vonatkozik.

 

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Leírás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás