Jelenleg oldalunk fejlesztés alatt áll.

Nikon Coolpix S6500 Digitális fényképezőgép

24 990 Ft

Nikon Coolpix S6500 Digitális fényképezőgép

Leírás:
COOLPIX S6500 – A karcsú zoom és megosztás varázsa.

Bárhová megy, ossza meg élményeit a beépített Wi-Fivel rendelkező 16 megapixeles COOLPIX S6500 fényképezőgéppel! Másodpercek alatt feltöltheti képeit bármely intelligens eszközhöz csatlakoztatva, és megoszthatja őket barátaival és családjával.
Egyszerűen megörökítheti a felejthetetlen pillanatokat ezzel a figyelemre méltóan karcsú fényképezőgéppel, amely 12x NIKKOR optikai zoom objektívvel rendelkezik. A hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő a nagy látószöggel készült csoportképektől a közeli felvételekig, még gyenge fényben is lenyűgöző részletességet és képtisztaságot garantál. Továbbá egyetlen gombnyomással átválthat teljes HD videók készítésére.

Az objektív eltolásos (VR) rázkódáscsökkentés valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így stabil, tiszta fényképek és videók rögzíthetők.

Beépített Wi-Fi: kiváló minőségű fényképeit és videóit átviheti közvetlenül intelligens eszközére* vagy kedvenc közösségi oldalára. Intelligens eszközét a fényképezőgép távvezérlésére is használhatja – ez különösen jól jön önarcképek készítésénél.

12x NIKKOR optikai zoom objektív nagy látószögű funkcióval (25-300 mm): pontos, nagy felbontású képek készítése közeli és távoli témákról is.

Hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS-érzékelő: minden egyes képpontra több fény jut, így a különlegesen érzékeny képérzékelő EXPEED C2 processzora tetszőleges fényviszonyok közepette éles képet biztosít.

Objektív-eltolásos (VR) rázkódáscsökkentés: a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiája valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így egyszerűen rögzíthet éles fényképeket és videókat.

Teljes HD (1080p) videofelvétel: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen rögzíthet teljes HD videót sztereó hanggal.

7,5 cm-es LCD-monitor (460 000 képpont) : akár erős napfényben, akár gyenge megvilágítás mellett fényképez, ez a nagyméretű, a Nikon Clear Color kijelző-technológiájával rendelkező kijelző nagy kontrasztot és tiszta megtekinthetőséget biztosít.

Karcsú, elegáns kialakítás: egyszerűen kézben tartható és hordozható, a részletek kidolgozottsága – a színek koordináltsága, az objektív kialakítása és a vezérlők – figyelemre méltó.

Automatikus HDR mód: meggyőzően részletes tónusú képeket rögzít minden helyzetben. HDR módban a fényképezőgép két különböző expozíciójú felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.

Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pásztázással.

Nagy sebességű sorozatfelvétel: egyszerűen, éles képeken rögzítheti a gyors történéseket. A gép legfeljebb hét képet készít egymás után nagy, 10 kép/mp sebességgel.

Intelligens portré rendszer: minden helyzetben elkészíthető a tökéletes portré. A mosoly időzítő funkció bekapcsolásakor automatikusan akkor exponál a gép, amikor mosolyog a kép modellje, a pislogásmentesítés figyelmeztet, ha valaki becsukta a szemét a fényképezéskor, a glamour retusálás segítségével pedig vonzóbb portrékat készíthet.

 

Retusálás menü: azonnal javíthatja fényképeit egy sor szűrőeffektussal, amelyek között megtalálható a visszajátszáskor használható gyors effektusok mód. A kínált effektusok között található a kiválasztott szín, amely automatikusan monokrómmá alakítja a képet, majd a kiválasztott területhez színt ad hozzá; valamint a csillogás effektus, amely csillagfény-hatást varázsol a fényes tárgyakra.

19 motívumprogram mód: automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.

3D-s fényképezési mód: 3D képeket hozhat létre, amelyek lejátszhatók a 3D-s technológiát támogató televíziókon és számítógépeken.

Témakövető AF: segítségével mozgó témáról is éles felvétel készíthető. A témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere a következőket biztosítja: gyors működés, továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.

 

Az akció a képen látható termékre vonatkozik.

 

 

Ha kérdésed, van kattints erre a szövegre és segítünk.

Elfogyott

Leírás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosár
    Kosár üresVásárlás